Over ons

Geboren in de Eindhovense binnenstad is Rebel & Dutch een authentiek Nederlands merk. Met een rebels randje. We dagen je namelijk uit om verder te gaan. Verder in je sportieve grenzen en ambities en die via je kleding aan de hele wereld te laten zien.

Laat jouw route zien !

De beklimming van de Mont Ventoux, de marathon van New York, of dichter bij huis: de Dam tot Dam loop of de Nijmeegse Vierdaagse. Routes die iedereen wel kent. Maar pas echt unieke betekenis krijgen als je ze gelopen, gefietst, gereden, bekeken of gewandeld hebt. Met liefde en passie, training en doorzettingsvermogen. Het is niet zomaar een route, het is jouw route!

Rebel & Dutch maakt vanuit de abstracte lijnen de routes zichtbaar van ‘s werelds bekendste tochten, marathons en parcoursen. Dat draag je met trots. Als herinnering aan een fantastische prestatie en unieke belevenis.

Wij houden van sport

Uit passie voor sport ontwerpen de designers van Rebel & Dutch de routes in een herkenbare minimalistische stijl. Want we geloven in stijlvolle eenvoud. Maar wel met de uitgangspunten: verfijnd, duurzaam en kwalitatief.

Ontwerp

Rebel & Dutch shirts en sweaters zijn gemaakt van duurzame materialen. We blijven bezig met het verbeteren van ons assortiment op het gebied van materialen, design en productiemethoden.